top of page

OM OSS

Tannlegene Levanger Sør er et resultat av mangeårig samarbeid mellom to gode kollegaer som gjerne ville utnytte hverandres faglige kompetanse og lange erfaring i et tettere samarbeid til beste for våre pasienter.

Vi er organisert som to selvstendige tannlegepraksiser i felles lokaler. Tannklinikken sto ferdig februar 2011, er topp moderne, ligger i 2 et. med heis og har gratis parkering.

-Har vi Levangers flotteste utsikt?

Tannlege Kirsti Årøen Lein

Tannlege Kirsti Årøen Lein arbeidet som distriktstannlege i Leksvik  1983, deretter i Levanger, Skogn, Åsen og Vanvikan 1984 -1986.  Privatpraksis i Skogn sentrum blei starta opp i februar 1985, parallelt med arbeidet som distriktstannlege. Arbeid med barn og unge og med eldre på institusjon var lærerikt og ga nyttig erfaring. Siden 1987 har privatpraksis og arbeid med voksne pasienter vært hovedbeskjeftigelsen.

Mitt mål er at du som pasient skal beholde sunne tenner gjennom hele livet. Jeg har fokus på forebyggende tannhelsearbeid og velger behandlingsteknikker og materialer som bevarer mest mulig tannsubstans når tenner repareres.

Mine medarbeidere har stor omtanke for deg som pasient og vi legger stor vekt på at du føler deg trygg og mest mulig komfortabel under behandling.

Tannlege Lise Værvågen

Tannlege Lise Værvågen har drevet privat praksis i Rådhuset i Levanger fra 1983 – 2011. I 1993 begynte samarbeidet med Tannpleier Eva Lund Granli. Eva har gjennom 20 år opparbeidet seg betydelig kompetanse i tannhelse og tannbehandling hos voksne pasienter. Vi samarbeider veldig tett og vurderer dine behov sammen.

Når du som pasient er ferdigbehandlet av tannlege, er det Eva som tar over oppfølgingen av tannhelsen din dersom du ikke har spesielle behov som krever tannlegens kompetanse kontinuerlig. En time hos Tannpleier er rimeligere enn en time hos Tannlege. Du får oppfølging på riktig faglig nivå til riktig pris. Det er Tannlegen som har ansvaret for behandlingen som utføres.

Vårt felles motto er ” NULL HULL” , heller forebygge enn å reparere !!

Vi er også glade for å kunne tilby tannbehandling med mikroskop som hjelpemiddel  ved kompliserte behandlinger.

Vi er opptatt av kvalitetssikring
Etterutdanning er en selvfølge for oss

  • Mobit Levanger er vår samarbeidspartner på datasikkerhet.

  • Nasjonalt kompetansesenter for dekontaminering kontrollerer vårt desinfeksjons- og steriliseringsutstyr.

  • AktiMed er vår HMS- partner.

Om oss: About Us
bottom of page